søndag 13. mars 2016

Litt oppdatering

Hei og hopp!
Det er lenge siden jeg har lagt ut noe her i bloggen nå, men jeg scrapper fortsatt og blogger som dt for scrapomania....

Nå har jeg akkurat kommet hjem og så vidt landet etter ei hel helg på scrappetreff. Denne gangen var det treff på Spjelkavik barneskole. I overkant av seksti skjønne damer var jeg så heldig å få dele denne helga med. Vi har hatt ei utrolig kjekk og kreativ helg, og jeg gleder meg stort til neste gang!

Jeg har kun laget kort i helga, og nå vil jeg vise dere to av dem.

Det første kortet har jeg laget med mønsterpapir fra Maja designs Vintage summer basics.
Jeg har fått meg en helt fantastisk ny dies i helga, Crafts Too Die cutting stencil Lattice frame, og den er superanvennelig. Her har jeg brukt innerste delen av den, stanset ut i hvit bazill, til mønsteret bak testen. Bilde av hele diesen kan du se nederst i innlegget her.


Ellers har jeg brukt blonder og diverse pynt fra butikken.


På dette andre korten har jeg brukt de nye mønsterarka fra Prima, salvage district. Nydelige papir i vakre gråtoner! Blomstene her er også fra samme kolleksjonen til Prima. De store rosene er Salvage district flowers -Trianon, og de små oppe i høyre hjørnet er Salvage district Flowers -Royal Cour.

Eiffeltårnet er en dies, jeg er ikke helt sikker på hvor min kommer fra, men Scrapomania har eiffeltårndies i butikken -Joy cutting and debossing stencil -eiffel tower.

Jeg har brukt samme diesen som på kort nummer en, til å kutte rammen her, Crafts Too -Die cutting stencil Lattice frame.Her kan du se hele diesen:

Ha ei strålende uke, alle sammen!

1 kommentar:

mesin jahit murah di jakarta sa...

agak sulit untuk digunakan Mesin Jahit pada semua jenis kain karena tekstur setiap kain yang berbeda