torsdag 4. november 2010

Vinnerlykke for tiden :))

Jeg har visst litt vinnerlykke for tiden :) Nå gikk jeg av med seieren i casavist oktober :) og tidligere i uka vant jeg inne hos That`s just so cute med LOen "full fart" som ligger lenger nede på sida her. Skikkelig kjekt altså, og begge konkurransene hadde skikkelig flotte premier :)) Gleder meg til herlige pakker i posten!

Her kommer bidraga til casavisten:
Bare spør om du lurer på hva jeg har brukt på disse. Jeg legger ikke ut materialliste denne gangen. Det er så mye jeg ikke kommer på akkurat nå og scrapperommet er helt BOMBA etter treffet i helga. Er ikke helt ferdig med å pakke ut og organisere... Kanskje jeg burde hive meg rundt i kveld ;)
Nå har jeg tatt tidlig helg. 
Ha ei stålende helg, alle sammen!!3 kommentarer:

Maria sa...

Underbara LO:s
Så fint med filmstrip och bruna veckade baand. Lillkillen är så söt.
Men på halloween Lo:n ser han helt förskrämd ut. Hoppas han hade roligt.
/Maria

Janne-Lise sa...

Det er nok ikke snakk om vinnerlykke dette Rannveig - dette er dyktighet. Du er utrolig rå på gutteLOèr og jeg tror jeg må lifte et par stykker når jeg skal begynne på albumet til min nevø :)

Det er skikkelig inspirerende å stikke innom deg - takk !!

klem og lykke til med utpakkingen - der sliter jeg litt selv gitt :) ting tar tid hehe

*marion* sa...

For et fantastisk knippe med loer , tror eg har kommentert det overalt eg ahr vert for eg ser så fasinert over stilen din , tar med meg litt her å litt der å det er så mye fine detaljer med deg , tusen takk for spor i bloggen å utrolig gøy å treffe deg på treff klem Marion