torsdag 24. februar 2011

Skøyergutt :)

Her har jeg brukt et stilig digitalt monsterstempel fra Stitchy bear digital stamps på en LO.
Trykket er skrevet ut på skisseblokkark fra Nille, og fargelagt med promarkers.

Bakgrunnen på LOen har jeg laget med mursteinssjablong fra The crafter`s Workshop. Ellers er LO`en enkelt pyntet med pynt fra Tim Holtz, bølgepapp og litt rød tråd.
“Skøyer” har jeg trykket ut i rød Bazzill, embossa med clear embossingpulver, limt på kartong og klippet rundt. “gutt” er stempel som er stempla på svart kartong og embossa i samme farge som mursteinsbakgrunnen.



Laget for De Kreative på scrapping.no :)

mandag 7. februar 2011

ake med pappa

Dette var mitt siste bidrag til divakonkurransen i januar. 
På denne LO`en har jeg brukt rub-ons fra Bo Bunny (swirl, små snøkrystaller og teksten over bildet). Den store snøkrystallen er klippet ut fra et mønsterark. Ellers har jeg trykt med bølgepapp og brukt glimmermist. :)

søndag 6. februar 2011

Godgutt

Denne hadde jeg også med i divakonkurransen. Det var et bilde vi skulle bli inspirert av, og jeg brukte fargene  på denne LO`en.
Jeg har litt dilla på å scrappe i sterke farger mot svart bakgrunn. Bildet er fra høsten -10 :)

Vardefjellet

Dette var ett av bidraga mine til divakonkurransen i januar. Konkurransen er litt forandra nå, med tre bidrag i stedet for fem. Det er litt lettere å få tid til alle nå. :)
Jeg fikk 3.plassen denne mnd, og det er jeg storfornøyd med!
Her har jeg scrappet et bilde av Daniel og kameraten på toppen av Vardefjellet i fjor sommer. Flinke guttene gikk store deler av veien selv. 

onsdag 2. februar 2011

Skumbad

Her er enda en LO fra Moldetreffet.

Det var ikke så lett å få et skikkelig bilde av denne... Jeg laget den til ei oppgave der vi skulle scrappe monokromatisk, med mist, metall og maling. :)